"On hold": Jolien en Brecht uit 'Blind Getrouwd' hebben minder goed nieuws over hun relatie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"On hold": Jolien en Brecht uit 'Blind Getrouwd' hebben minder goed nieuws over hun relatie

"On hold": Jolien en Brecht uit 'Blind Getrouwd' hebben minder goed nieuws over hun relatie

2024 wordt het jaar van de nieuwe uitdagingen voor Jolien De Neve (33) en Brecht Heldenbergh (32), het sprookjeskoppel uit het voorbije ‘Blind Getrouwd’-seizoen. Vooral voor Jolien, die na 10 jaar als stewardess een carrièreswitch heeft gemaakt. De kandidate is deze maand namelijk aan de politieschool gestart.

“Ik ga een jaar op de schoolbanken zitten, élke dag”, vertelt Jolien in Het Laatste Nieuws. “Het is pittig, maar heel interessant. Ik hoop op 1 december 2024 afgestudeerd te zijn en dan volgen er nog zes maanden stage.” Haar wederhelft heeft er in ieder geval het volste vertrouwen in. “Die job zit gewoon in haar, dat voel ik aan alles. Jolien kan haar mannetje staan en dat gaat ze nodig hebben”, denkt Brecht erover. “Het is ook die pit in haar die me van bij onze ontmoeting meteen aansprak. Dus ik kan alleen maar trots zijn op hoe ze die carrièreswitch vandaag maakt.”

Maar door deze nieuwe wending in haar leven moet Jolien haar vurige kinderwens wel nog een jaartje opschuiven. “We hebben er nooit een geheim van gemaakt dat we allebei heel graag kinderen willen. Dus vijf jaar gaan we niet meer wachten, maar volgend jaar komt nog iets te snel”, besluit de ‘Blind Getrouwd’-deelneemster. “Wie weet komen er nog herexamens bij, dat is iets dat ik momenteel niet kan inschatten. Die stage volgt sowieso nog, en Brecht hoopt ook nog beroepsbrandweerman te worden.” Een hoop veranderingen dus volgend jaar. “Voor een kindje gaan we geen tijd hebben”, beseft het koppel.

"Dat is hét doel in 2024"

Hun kinderwens staat dus even “on hold”. “Maar het is belangrijk dat Jolien en ik eerst nog wat genieten van onze tijd met twee en gaan samenwonen eerst. Ik kom net op de eerste plaats bij Jolien, ik wil niet nu al degraderen”, lacht Brecht. Bovendien heeft hun huizenjacht tot nu toe nog niet zijn vruchten afgeworpen. “We hebben al veel potentiële huizen gezien en bezocht om te huren, maar het juiste is nog niet op ons pad gekomen. Maar in 2024 gaat dat lukken, dat is toch hét doel”, aldus de ‘Blind Getrouwd’-kandidaat. Ook hun tweede trouwfeest - het koppel wil binnenkort opnieuw trouwen - wordt nog even op de lange baan geschoven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws