Om van te smelten: Sarah De Bie deelt prachtige beelden van babyborrel voor Jerome Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Om van te smelten: Sarah De Bie deelt prachtige beelden van babyborrel voor Jerome

Om van te smelten: Sarah De Bie deelt prachtige beelden van babyborrel voor Jerome

Sarah De Bie en Wout van Aert mochten twee maanden geleden hun twee kindje verwelkomen, zoontje Jerome. Afgelopen weekend hielden ze ook een babyborrel. Via haar Instagram Stories laat Sarah haar volgers nu ook meegenieten van het feestgedruis.

Enkele dagen geleden was het al groot feest ten huize De Bie-Van Aert. Op vrijdag 15 september mocht Wout van Aert namelijk 29 kaarsjes uitblazen. Maar afgelopen weekend hadden Sarah en Wout nog een feestje gepland.

Zo organiseerden ze een babyborrel voor hun kersverse zoon Jerome. Hij werd op 20 juli geboren. Samen hebben ze ook al een zoontje van 2,5 jaar, Georges. Op haar Instagramverhaal deelde Sarah nu ook enkele mooie beelden van de babyborrel.

Geen feestje voor Wout

Al zal Wout van Aert niet lang hebben kunnen genieten van het feestgedruis. Op vrijdag liet zijn ploeg Jumbo-Visma weten dat hij te ziek was om deel te nemen aan de Super 8 Classic, die plaatsvond op zaterdag 16 september. Bovendien is Van Aert zich momenteel volop aan het voorbereiden op het EK wielrennen, dat van 20 tot en met 24 september georganiseerd wordt in Drenthe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws