Om van te smelten: Rik Verheye deelt wondermooie vakantiekiekjes met nieuwe vriendin Manon Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Om van te smelten: Rik Verheye deelt wondermooie vakantiekiekjes met nieuwe vriendin Manon

Om van te smelten: Rik Verheye deelt wondermooie vakantiekiekjes met nieuwe vriendin Manon

Rik Verheye is sinds enkele maanden opnieuw gelukkig in de liefde. Zo vormt hij momenteel een koppel met Manon Fichefet. Samen genieten ze nu van een overheerlijke vakantie in Griekenland.

Rik Verheye bevestigde twee maanden geleden dat hij opnieuw de liefde gevonden had. De 36-jarige acteur is namelijk smoorverliefd op de West-Vlaamse Manon Fichefet, die aan de slag is als cabin attendant bij Brussels Airlines. Momenteel genieten de twee ook van een deugddoende vakantie.

Zo trok het koppel samen naar Griekenland. De ouders van Manon hebben namelijk een vakantiehuisje in Palairos. Dat is een badplaats in het westen van het Griekse departement Etoloakarnania.

Liefde spat ervan af

Maar deze week konden Rik Verheye en Manon er verblijven. Op hun Instagramverhaal deelden ze nu ook enkele prachtige beelden van hun heerlijke vakantie. De liefde spat er duidelijk nog altijd van af!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws