"Olivier Deschacht en Pauline Slangen vormen een koppel" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Olivier Deschacht en Pauline Slangen vormen een koppel"

"Olivier Deschacht en Pauline Slangen vormen een koppel"

Olivier Deschacht en Pauline Slangen werden afgelopen zomer al meermaals samen gespot. Toch ontkenden de twee dat ze een koppel vormden. Maar volgens Dag Allemaal bloeit er toch iets moois tussen de 42-jarige ex-voetballer en de 21-jarige zangeres.

Afgelopen zomer vertoefden Olivier Deschacht en Pauline Slangen verschillende keren in elkaars gezelschap. Zo werden ze onder meer al kussend gezien op de Lokerse Feesten, maar ook op het festival Dance-D-Vision. Toch bleven de twee ontkennen dat er meer aan de hand was.

Maar "Olivier Deschacht lijkt zijn hart wel degelijk verloren te hebben aan de piepjonge 'Regi's Academy'-winnares Pauline Slangen", schrijft Dag Allemaal deze week. Zo werden ze maar de laatste tijd maar liefst twee keer samen gezien.

Dezelfde foto op Instagram

Tien dagen geleden zouden ze samen backstage gezeten hebben bij 'Regi - The Return' in het Sportpaleis. Maar dat is niet alles. Recent zouden ze ook samen gespot zijn in een beachbar in Marbella. De twee postten apart een foto op Instagram, en die bleek op exact dezelfde dag genomen te zijn op dezelfde locatie. "Het lijkt er allemaal op te wijzen dat er toch méér aan de hand is", aldus Dag Allemaal. Het weekblad kon Olivier Deschacht helaas niet bereiken voor commentaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws