"Of we nog contact hebben?": Klaasje Meijer openhartig over band met Hanne en Marthe na K3 Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Of we nog contact hebben?": Klaasje Meijer openhartig over band met Hanne en Marthe na K3

"Of we nog contact hebben?": Klaasje Meijer openhartig over band met Hanne en Marthe na K3

Deze maand is het twee jaar geleden dat Julia Boschman Klaasje Meijers plekje naast Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn in K3 innam. Maar is het contact daarna verwaterd of zijn de vorige drie K3’tjes even goede vriendinnen gebleven?

Eind november zal het al twee jaar geleden zijn dat Klaasje Meijer officieel uit K3 stapte en de fakkel doorgaf aan Julia Boschman. “De veiligheid van bij K3 is nu weg, maar dat is ook net fijn”, denkt de zangeres erover in Het Laatste Nieuws. “Door te stoppen met K3 is mijn ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen, want ik neem nu alle beslissingen zelf. Ik kies welke interviews ik doe en welke niet. Welke auditie ik doe en welke niet. Eindelijk kunnen de mensen zien wie ik echt ben.”

“Het was een soort van bevrijding om daarvan weg te stappen”, biecht Klaasje eerlijk op. “Ook al kijk ik op die periode met een heel warm gevoel terug. Ik heb er veel van geleerd, maar ik voelde gewoon: er is nog zoveel meer in het leven.” De mooie succesjaren van K3 zou ze dan ook niet meteen haar grootste verwezenlijking noemen. “Omdat ze geen doel op zich waren”, legt de Nederlandse uit. “Ik heb dat hoofdstuk afgesloten.” Gelukkig geldt dat niet voor de vriendschap met haar ex-collega’s. “Ik heb af en toe nog contact met Hanne en Marthe”, vertelt Klaasje. Zo zien we de dames ook nog regelmatig onder elkaars Instagramposts reageren.

Afgesloten hoofdstuk

Maar tegelijk moet Klaasje wel toegeven dat ze het reilen en zeilen van de populaire meidengroep niet meer volgt. “Ik blijf over die periode vragen krijgen, soms denk ik ‘kijk nu toch eens voorbij dat werk, ik ben ook een méns’”, reageert de voormalige K3-zangeres scherp. “Maar tegelijk snap ik het wel. Het is een stuk van m'n leven dat ik heel erg omarm, waar ik ontzettend veel aan te danken heb en dat me volwassen heeft gemaakt.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws