Nora Gharib is radeloos en barst in tranen uit: "Ik weet niet wat ik nog meer kan doen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nora Gharib is radeloos en barst in tranen uit: "Ik weet niet wat ik nog meer kan doen"

Nora Gharib is radeloos en barst in tranen uit: "Ik weet niet wat ik nog meer kan doen"

Op sociale media barst Nora Gharib in tranen uit. De actrice en presentatrice ligt wakker van het conflict tussen Israël en Palestina. In een emotionele video uit ze haar onbegrip over de situatie.

“Ik weet niet waar ik moet beginnen. Ik ben zo moe en ik ben zeker en vast niet de enige", steekt Nora Gharib van wal op haar Instagramverhaal. “Ik zie het overal online. Mensen die ook wakker liggen van wat er allemaal aan het gebeuren is in Palestina. Dat dit kan blijven gebeuren is echt verschrikkelijk. Ik snap niet dat de wereld niets doet”, zegt ze vol onbegrip.

Dat er al zoveel protesten zijn geweest, zoveel mensen op straat zijn gekomen, maar de wereldleiders nog steeds niet beseffen dat de wereld hier niet mee akkoord gaat, gaat Nora’s petje helemaal te boven. “Wanneer gaat er iets gebeuren? De mensen die hier iets aan kunnen veranderen, doen niets, gewoon niets”, klinkt het verontwaardigd.

Onrechtvaardig

De ‘The Voice Kids’-presentatrice is duidelijk gefrustreerd, maar voelt zich vooral machteloos. “Ik kan niet slapen. Ik slaap maar een paar uurtjes per nacht, uit schuldgevoel. Ik denk de hele tijd aan alle kinderen die zijn gestorven. Vijftig procent van de mensen in Palestina zijn minderjarig. Hoe kan je denken dat dit rechtvaardig is?”, vraagt Nora zich af. “Ik weet oprecht niet wat ik nog meer kan doen dan het blijven delen. Ik blijf erover praten en informeren. Ik wil vragen om de mensen niet te vergeten”, roept de actrice haar volgers op.

Het is niet de eerste keer dat Nora haar online platformen gebruikt om haar stem te laten horen. Ook na de aardbevingen in Marokko riep ze haar volgers op om hun steentje bij te dragen. Dat ze niet veel later zelf naar Marrakesh afreisde om de slachtoffers te helpen, bewijst dat de actrice het hart op de juiste plaats heeft.

Nora Gharib is radeloos en barst in tranen uit: "Ik weet niet wat ik nog meer kan doen"
Bron: Instagram Stories (@noragharib)
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws