Niet lang na pijnlijke breuk: 'Familie'-actrice Cyra Gwynth onthult hoe het intussen in de liefde gaat Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niet lang na pijnlijke breuk: 'Familie'-actrice Cyra Gwynth onthult hoe het intussen in de liefde gaat

Niet lang na pijnlijke breuk: 'Familie'-actrice Cyra Gwynth onthult hoe het intussen in de liefde gaat

Op professioneel vlak gaat het Cyra Gwynth in ieder geval voor de wind. Haar personage Yoko werd uitgeroepen tot favoriete personage uit ‘Familie’ en zal dus nog niet snel uit de reeks verdwijnen. Ook haar zangcarrière krijgt meer en meer vorm. Maar heeft de actrice op vlak van de liefde evenveel geluk?

Cyra Gwynth zag nog niet zo lang geleden haar langdurige relatie stranden. “Ik had ’n vriend in Amsterdam, maar vorig jaar zijn we na drieënhalf jaar uit elkaar gegaan”, vertelde de ‘Familie’-actrice onlangs nog in Dag Allemaal. “Maar we zijn nog heel close, hij blijft mijn beste vriend”, besloot ze. Aan een nieuwe relatie was ze dan ook nog niet meteen toe. Maar ziet ze dat nu anders?

Na haar eerste jaar in soapland is haar leven “helemaal overhoop gegooid”. “Een jaar geleden woonde ik nog met mijn vriend in Amsterdam, waar muziek mijn enige passie was. Vandaag ben ik single, verhuisd naar Brussel en acteer ik ook”, vertelt de actrice in Het Laatste Nieuws. Nog geen nieuwe vriend dus voor Cyra. Daar heeft ze nu ook geen tijd voor. Of “'Familie' is mijn nieuwe liefde. Ik richt me nu op m’n carrière”, zoals ze het in Dag Allemaal zo mooi verwoordde.

Andere prioriteiten

“Ik had nooit verwacht dat ‘Familie’ zo’n impact zou hebben, maar dankzij Yoko heb ik een wonderlijk jaar achter de rug”, besluit ze in Het Laatste Nieuws. Maar ook haar muziek blijft staat bovenaan op haar prioriteitenlijstje. Zo brengt ze op 27 oktober al haar nieuwe single ’Speed up’ uit. “Net zoals mijn collega Aaron Blommaert hoop ik muziek en acteren te kunnen blijven combineren”, droomt Cyra luidop.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws