Niet lang na breuk met Ann Van den Broeck: Stany Crets mag heuglijk nieuws delen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niet lang na breuk met Ann Van den Broeck: Stany Crets mag heuglijk nieuws delen

Niet lang na breuk met Ann Van den Broeck: Stany Crets mag heuglijk nieuws delen

Onlangs raakte bekend dat Stany Crets en Ann Van den Broeck een punt hadden gezet achter hun relatie. En hoewel zo’n breuk na meer dan twaalf jaar best pijnlijk is, heeft de musicalacteur en regisseur gelukkig genoeg leuke vooruitzichten om zich aan op te trekken.

Stany Crets en Ann Van den Broeck zijn niet langer samen. “We hebben lange tijd geleden al besloten geen koppel meer te zijn”, liet het musicalkoppel in juli weten op Instagram. “We wensen hier verder geen commentaar over te geven, dus alle speculaties die u leest zijn flauwe truut. Wij blijven mekaar gezellig zien en werken meer dan ooit samen in de toekomst.”

Zo gaat hun volgende gezamenlijke project, ‘You are my sunshine’, op 5 oktober in première. Maar Stany is alweer druk bezig met zijn volgende project. Zo kondigde de regisseur zojuist op Ment TV het verrassende nieuws aan dat hij een musical schrijft over het leven van Rob de Nijs. Die krijgt de naam ‘Malle Babbe’ en zou in februari 2025 in première gaan.

Parkinson

Bijna twee jaar geleden kreeg Rob de Nijs de diagnose parkinson. Daarom nam de Nederlandse zanger vorig jaar met zijn afscheidstour '‘t Is Mooi Geweest' afscheid van het podium. Zijn toestand gaat helaas heel snel achteruit. Zo werd hij vlak voor de zomer nog opgenomen in het ziekenhuis met ademhalingsproblemen. Gelukkig is Rob intussen weer thuis en aan de beterhand.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws