Niels Destadsbader lokt heel wat commentaar uit met compleet nieuwe look Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niels Destadsbader lokt heel wat commentaar uit met compleet nieuwe look

Niels Destadsbader lokt heel wat commentaar uit met compleet nieuwe look

Niels Destadsbader gaat weer acteren. Volgend jaar schittert hij in de nieuwe versie van de Studio 100-spektakelmusical ’14-18’. Maar wat meteen opviel op de affiche, is dat de acteur er compleet anders uitziet. Niels mocht trouwens heel wat complimenten in ontvangst nemen over z’n opvallende verschijning.

“Elk jaar ga ik naar de spektakelmusicals van Studio 100 en in de auto naar huis denk ik iedere keer: mocht ik daar eens deel van kunnen uitmaken, dat zou top zijn”, zegt Niels Destadsbader in Dag Allemaal. De meeste dromen zijn bedrog, maar deze keer niet. Vanaf juni is de acteur te zien in de nieuwe versie van '14-18' als Albert.

En voor zijn personage moet Niels een hele metamorfose ondergaan. Zo prijkt de acteur met een serieuze snor op de affiche van de musical. “Ik had mezelf eerst niet herkend op de affiche, met die snor”, lacht hij. “Collega's hebben me al aangeraden een échte snor te laten groeien.” Niet alleen omdat het hem goed zou staan, maar ook uit praktische overweging.

Baardgroei

“Niet alleen word je er zot van om iedere keer een valse op te plakken, je bent er ook nooit echt gerust in dat hij tijdens het zingen wel op z'n plaats blijft zitten”, bedenkt Niels zich. Jammer, maar helaas: “Ik zal lang moeten sparen voor een echte, want mijn baardgroei is niet zo sterk”, lacht de acteur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws