Niels Albert kiest voor haartransplantatie: "Dat kale hoofd was wennen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niels Albert kiest voor haartransplantatie: "Dat kale hoofd was wennen"

Niels Albert kiest voor haartransplantatie: "Dat kale hoofd was wennen"

Valeska, de vrouw van Niels Albert, deelde gisteren plots een opvallende foto op Instagram. Daarop poseerde Niels namelijk met een kortschoren haardos. Nu blijkt dat hij een haartransplantatie liet ondergaan.

"Mijn grootvader en mijn vader hadden alle twee heel weinig haar. Dat zit zo’n beetje in onze familie", vertelt Niels bij HLN.be. "En hoe ouder ik werd, hoe meer ik ook opmerkte dat ik heel wat haar verloor." Daarom liet hij deze week een haartransplantatie ondergaan in Hasselt.

"Ik heb daar toch wel lang over getwijfeld, maar de dokter in Hasselt heeft mij een goede en gedetailleerde uitleg gegeven over de ingreep. Hij liet me enkele voorbeelden zien. Mijn haar zou door de ingreep veel volumineuzer zijn. En hij ging het op een natuurlijke manier doen, exact wat ik wilde", aldus de voormalige veldrijder.

Kaal hoofd

Daarvoor moest zijn blonde haardos wel afgeschoren worden. "Dat is wennen. Ik had mezelf nog nooit kaal gezien." Toch is hij enorm blij dat hij het gedaan heeft. "Ja, ik heb een haartransplantatie ondergaan en ik zou het echt iedereen aanraden", klinkt het. Binnen enkele maanden zou het eindresultaat te zien zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws