Niels Albert en zijn vrouw Valeska onthullen groot nieuws over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niels Albert en zijn vrouw Valeska onthullen groot nieuws over gezinsuitbreiding

Niels Albert en zijn vrouw Valeska onthullen groot nieuws over gezinsuitbreiding

Niels Albert en zijn vrouw Valeska zijn de trotse ouders van een dochtertje, Alexine. In het weekblad Primo onthullen ze nu of hun dochtertje er in de toekomst nog een broertje of een zusje bijkrijgt.

In de zomer van 2018 mochten ex-veldrijder Niels Albert en zijn vrouw Valeska hun eerste kindje verwelkomen, dochtertje Alexine. Zij is inmiddels al vijf jaar oud. En blijkbaar rijdt ze net zoals haar papa graag met de fiets.

"Alexine is een kwajongen en ze rijdt heel graag met de fiets. Sportief is ze sowieso. De kans dat ze daar later iets mee wil doen is er wel", vertelt Valeska deze week in Primo. "Ze doet van alles. Ze tennist wat, ze turnt ...", vult Niels aan.

1 kind

"Maar 't liefst heb ik dat ze gewoon zichzelf is. Niet dat ze zoals die of die wil zijn", gaat hij verder. En het zal ook maar bij één kind blijven. "We hebben er bewust voor gekozen om het bij één kind te houden. En we willen Alexine op weg helpen in het leven. Wat ze later wil doen, maakt ons niet uit. Ze mag fietsen, maar ze mag ook advocaat worden. Of kapster. Ze moet vooral gelukkig zijn. Dát is het enige belangrijke", besluit de ex-veldrijder.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws