"Natural beauty": Nuria uit 'Blind Getrouwd' straalt in eerlijke foto zonder make-up Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Natural beauty": Nuria uit 'Blind Getrouwd' straalt in eerlijke foto zonder make-up

"Natural beauty": Nuria uit 'Blind Getrouwd' straalt in eerlijke foto zonder make-up

Nuria Gilizintinova uit ‘Blind Getrouwd’ laat zich op sociale media van een totaal andere kant zien. Zonder make-up, puur. En of dat in de smaak valt!

Vanavond geven de laatste twee koppels elkaar hun jawoord in het achtste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Maar je herinnert je vast Nuria Gilizintinova uit de eerste reeks nog. De kandidate werd gekoppeld aan Stijn Van Poucke, met wie ze intussen zeven jaar getrouwd is en twee schatten van zoontjes heeft. Nuria is dolgelukkig, of zo ziet ze er toch uit!

Op Instagram deelt de voormalige ‘Blind Getrouwd’-kandidate enkele prachtige, eerlijke kiekjes. “Felt cute”, schrijft ze bij haar selfies. “Om ongegeneerd een make-up vrije foto te posten”. Nuria straalt in haar vel! “De zon doet wonderen met mij”, glundert ze. “Deze morgen ben ik vroeg opgestaan, nog voor de hitte, yoga, theetje, journaling, want de kinderen waren niet thuis en ik kon echt rust nemen en tijd voor mezelf. Super leuk om het weekend zo te eindigen.”

Op slag verliefd

Nuria’s volgers zijn duidelijk fan van haar naturelle look! “Wauw, zo mooi”, “Puur natuur”, “Naturel is het mooiste dat er is”, “Je bent een natural beauty”, “Je ziet er stralend uit”, “Je blinkt”, “Op slag verliefd”, “Staat je prachtig” en “Je zou dat meer moeten doen, zo zonder make-up”, is iedereen het er unaniem over eens.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws