Natalia heeft iets bijzonders te vieren en maakt vanuit Barbados leuk nieuw bekend: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Natalia heeft iets bijzonders te vieren en maakt vanuit Barbados leuk nieuw bekend: "Proficiat!"

Natalia heeft iets bijzonders te vieren en maakt vanuit Barbados leuk nieuw bekend: "Proficiat!"

Voor Natalia is een bijzondere dag aangebroken. Vanuit het verre Barbados maakt de geliefde zangeres leuk geweldig bekend.

Voor Natalia is het de laatste tijd het ene feest na het andere. De zangeres heeft nog maar net haar reeks Lotto Arena-concerten ter ere van het 20-jarige jubileum van haar carrière achter de rug, of er is al opnieuw reden om te vieren.

Natalia mocht zondag, op 3 december, namelijk eens stevig in de bloemetjes gezet worden. De zangeres mocht 43 kaarsjes uitblazen. En waar kan je zo’n bijzondere verjaardag beter vieren dan met je gezinnetje in het zonovergoten Barbados? “Vandaag de perfecte verjaardag gehad met mijn dierbaren”, laat ze weten op Instagram. “Lekker gesurft, geluncht op het strand, met mijn kinderen in het zand gespeeld en wat gedronken met vrienden. Nu is het bedtijd. Bedankt voor alle verjaardagswensen.”

Tijd van mijn leven

En die gelukwensen waren er inderdaad in overvloed. “Gelukkige verjaardag”, “Happy birthday”, “Dikke zoenen”, “Genieten maar” en “Blij dat je de tijd van je leven hebt”, schrijven haar volgers nog in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws