Naast komst van tweede kindje: Yanni Bourguignon uit 'Familie' mag opnieuw heuglijk nieuws met de wereld delen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Naast komst van tweede kindje: Yanni Bourguignon uit 'Familie' mag opnieuw heuglijk nieuws met de wereld delen

Naast komst van tweede kindje: Yanni Bourguignon uit 'Familie' mag opnieuw heuglijk nieuws met de wereld delen

Yanni Bourguignon, ook wel bekend als Cédric uit ‘Familie’, leeft op een roze wolk. Niet alleen is zijn verloofde Kelly voor de tweede keer zwanger, de acteur heeft ook zijn droomrol te pakken!

Mooie tijden zijn op komst voor Yanni Bourguignon. In maart wordt de ‘Familie’-acteur voor de twee keer papa. “Toch veruit onze favoriete vakantiefoto!”, liet hij op Instagram weten bij een mooie gezinsfoto waarop zijn dochtertje Lyo (bijna 1 jaar) een positieve zwangerschapstest vasthoudt. “Let the madness begin”, besluit Yanni. Maar dat is niet het enige goede nieuws dat de acteur op amper een week tijd met ons mag delen.

Yanni heeft namelijk de hoofdrol te pakken in de nieuwe versie van de spektakel musical '14-18'. “Een droom gaat in vervulling! Alternerend met Jelle Cleymans mag ik Jan Laenens vertolken in '14-18'”, kondigt de ‘Familie’-acteur vol trots aan op Instagram. “Merci, Studio 100, voor deze waanzinnige kans! Yanni is duidelijk in de wolken met deze kans, zeker als je weet dat hij al een rol in de musical ‘Les Misérables’ aan zijn neus zag voorbijgaan.

'Les Misérables'

Hij had namelijk auditie gedaan voor de rol van Marius, maar moest uiteindelijk de duimen leggen voor een Nederlandse acteur. “Ergens wel jammer, maar het is druk genoeg”, reageerde de acteur in Het Laatste Nieuws. '14-18' is vanaf juni 2024 te zien in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs, waar ‘Red Star Line’ momenteel nog loopt. Yanni schittert in de musical onder meer naast grote namen als Niels Destadsbader, Jonas Van Geel en Peter Van de Velde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws