Na zwaar verlies: Florence uit 'Blind Getrouwd' deelt somber nieuws over haar gezondheid Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na zwaar verlies: Florence uit 'Blind Getrouwd' deelt somber nieuws over haar gezondheid

Na zwaar verlies: Florence uit 'Blind Getrouwd' deelt somber nieuws over haar gezondheid

Florence Vandoorne, die vorig jaar in het huwelijksbootje stapte met Jiri Punt in 'Blind Getrouwd', moest onlangs afscheid nemen van haar kat Toulouse. Nu heeft de spoedverpleegkundige nog meer slecht nieuws te melden op Instagram.

Florence en Jiri moesten twee weken geleden afscheid nemen van Toulouse, de 14 jaar oude kat van Florence. Toulouse kampte met een grote tumor die niet meer te genezen viel. Heel wat mensen wilden Florence dan ook een hart onder de riem steken.

Die mensen wil ze nu bedanken. "1.000 x dank voor de vele lieve telefoontjes, berichtjes, reacties", schrijft Florence op Instagram bij een compilatie van beelden van haar katje. Maar helaas had ze nog meer slecht nieuws te melden.

Covid-19

"Ik heb nog lang niet alles kunnen lezen omdat ik gelijktijdig ook covid-19 had (het was nog maar de 5de keer) dus eerst even uitgeziekt en bekomen in mijn cocon en de week erna met het gezin nog eens 'officieel' afscheid genomen", aldus Florence. Gelukkig is ze inmiddels opnieuw aan de beterhand. "Ondertussen ben ik genezen en voel ik mij over het algemeen ook terug wat beter. Maar bij deze alvast een algemene, oprechte dankjewel", sluit ze haar bericht af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws