Na prille liefdesgeluk in de familie: de Planckaerts delen opnieuw fantastisch nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na prille liefdesgeluk in de familie: de Planckaerts delen opnieuw fantastisch nieuws

Na prille liefdesgeluk in de familie: de Planckaerts delen opnieuw fantastisch nieuws

Het geluk lacht de familie Planckaert toe. Zeker nu we met zekerheid weten dat Junior Planckaert en Pauline De Vos nog steeds gelukkig samen zijn én ook de 16-jarige Mageno Planckaert zijn hart verloren is. Maar wie denkt dat het goede nieuws daar ophoudt, is fout.

Dit najaar speelden Francesco, Christa en Eddy Planckaert twee try-outs voor hun nakende theatershow ‘Op de planken’, waarmee ze volgend jaar door Vlaanderen trekken. Maar de try-outs waren zo succesvol, dat ze met z’n drietjes besloten om er een vervolg aan te breien. Ze voegden maar liefst tien nieuwe voorstelling toe aan de agenda.

En of ze er zin in hebben! “’t Zal wel zijn”, reageert Francesco dolenthousiast in Primo. “Het was wel even schrikken toen ik het lijstje zag met de zalen waarin we gaan spelen. Ik zag de Capitole in Gent en het Kursaal in Oostende staan. Dat zijn geen kleine zalen, hé!” Maar stress? Daar is geen sprake van. “Wanneer heeft een mens stress? Als je iets moet doen wat je niet goed kan. Maar de twee try-outs hebben bewezen dat we niet bang hoeven te zijn”, bedenkt hij zich. “Ik heb veel goesting!”

Extra kracht

Maar er is meer! Ook Junior wordt vanaf 24 februari ingezet als extra kracht op het podium. “Het is een droom van mij om in zulke grote zalen te kunnen drummen voor heel veel volk”, verklapt hij. “En het is ook zo gezellig. Junior en ik zijn volop aan het repeteren”, pikt grote broer Francesco in. “Zondag is Junior nog afgekomen met zijn vriendinneke Pauline. We hebben een pizza besteld. We hebben de hele avond gerepeteerd, nummers gespeeld. Dat is zó plezant.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws