Na prille huwelijksgeluk: acteur Koen De Graeve moet enorme teleurstelling verwerken Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na prille huwelijksgeluk: acteur Koen De Graeve moet enorme teleurstelling verwerken

Na prille huwelijksgeluk: acteur Koen De Graeve moet enorme teleurstelling verwerken

Eerder deze week raakte nog bekend dat Koen De Graeve en zijn vriendin onlangs na 21 jaar in het grootste geheim in het huwelijksbootje zijn gestapt. Helaas komt er nu een domper op de feestvreugde. De acteur moet een grote teleurstelling verwerken.

Koen De Graeve heeft het lang voor zich kunnen houden, maar onthulde deze week in Dag Allemaal dat hij twee jaar lang geleden in het geniep getrouwd is met Ariane van Vliet. “Ik had ook niet verwacht dat ik ooit de stap zou zetten. Maar ik vond het een vernieuwing en verruiming van de band van ons gezin, vanuit een ongelooflijk diepe dankbaarheid voor de jaren die ik met Jaan en de meisjes (hun drie dochters, red.) heb mogen delen”, aldus Koen.

Maar helaas is de acteur, die momenteel één van hoofdrollen speelt in ‘De Twaalf’, nu even van zijn roze wolk gevallen. Het tweede seizoen van de populaire fictiereeks kon de hoge verwachtingen helaas niet inlossen. Volgens Humo zaten slechts 666.000 kijkers in hun zetel voor de eerste aflevering. Dat is amper de helft van het aantal kijkers die klaar zaten voor het begin van het eerste seizoen (1.190.000) in 2019.

Arcadia-effect

Je zou kunnen zeggen dat er in die vier jaar tijd veel veranderd is in het tv-landschap, maar vorig jaar in september ging ‘Chantal’ op VRT 1 nog vlotjes boven het miljoen. Het tweede seizoen van ‘De Twaalf’ belandt zo eerder in de categorie ‘Arcadia’, de duurste Vlaamse reeks ooit die het met slechts 645.000 kijkers moest doen. Die associatie wil je toch liever vermijden. Laat ons hopen dat we de teleurstellende kijkcijfers gewoon op het zomerse terrasjesweer kunnen steken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws