Na prille babygeluk: kersverse opa Piet Huysentruyt overdondert opnieuw iedereen met heuglijk nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na prille babygeluk: kersverse opa Piet Huysentruyt overdondert opnieuw iedereen met heuglijk nieuws

Na prille babygeluk: kersverse opa Piet Huysentruyt overdondert opnieuw iedereen met heuglijk nieuws

Het feesten houdt niet op in de familie Huysentruyt. Niet alleen is de tv-kok onlangs nog maar voor het eerst opa geworden, samen met zijn vrouw Veronique heeft Piet nu een bijzondere mijlpaal te vieren.

Het geluk kan niet op voor Piet Huysentruyt en zijn vrouw Veronique. Op 6 juni kwam hun allereerste kleinkind op de wereld. “Je eerste kleinkind is zo bijzonder. Dit geeft me een formidabel gevoel", zei de kok toen al glunderend in Het Laatste Nieuws. Maar nu heeft het koppel opnieuw een bijzondere reden om te vieren.

Het is namelijk exact 37 jaar geleden dat Piet en zijn wederhelft elkaar hun jawoord gaven. “37 jaar vandaag… wat een rollercoaster”, laat de tv-kok weten op Instagram. Daarbij deelt hij een prachtig kiekje van het toen pas getrouwde koppel op de mooiste dag van hun leven. “Proficiat”, “Hoera voor jullie”, “Gefeliciteerd samen”, “Prachtig koppel” en “Doe er nog vele jaartjes bij”, wensen zijn volgers het koppel toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws