Na langverwachte comeback van Milk Inc.: Linda Mertens mag groot nieuws delen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na langverwachte comeback van Milk Inc.: Linda Mertens mag groot nieuws delen

Na langverwachte comeback van Milk Inc.: Linda Mertens mag groot nieuws delen

Dan toch! Linda Mertens heeft dit weekend haar comeback gemaakt naast Regi op het podium. Voor herhaling vatbaar, zo bleek, want meteen na het optreden kondigde Milk Inc maar liefst drie nieuwe concerten aan in het Sportpaleis. Daar krijgt het duo nu fantastisch nieuws over te horen.

Linda Mertens liet haar leven in de spotlights in 2017 bewust achter zich na het overlijden van haar 2,5 jaar oude dochtertje Lio aan een agressieve kanker. Lange tijd al laaiden de vermoedens hoog op dat ze afgelopen weekend haar comeback zou maken naast Regi op het podium. Zijn Sportpaleisshow heette niet voor niets ‘The Return’. Goed nieuws voor de fans dus, want ze hadden het wel degelijk bij het rechte eind.

Maar dat was niet alles. Meteen na Linda’s gastoptreden kondigde het duo de comeback van Milk Inc. aan. Tijdens ‘The Return’ kondigde Regi al één concert van hun herenigde groepje aan op 9 november 2024. Daar werden meteen twee extra shows op 8 en 10 november aan toegevoegd. Maar dat de ticketverkoop zó vlot verliep, dat was een uitkomst waar Linda en Regi alleen maar van konden dromen.

Record

In recordtijd waren de drie shows zo goed als uitverkocht, weet Het Laatste Nieuws. Met slechts enkele kaartjes over, werd zelfs al een wachtlijst geopend voor de fans die nog geen ticket konden scoren. Op die manier krijgen ze voorrang mochten er alsnog kaartjes vrijkomen. Milk Inc zou ook aan het bekijken zijn of een vierde show mogelijk is. Van een comeback gesproken!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws