Na intieme foto: Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd' onthult groot liefdesnieuws over hem en Isabelle Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na intieme foto: Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd' onthult groot liefdesnieuws over hem en Isabelle

Na intieme foto: Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd' onthult groot liefdesnieuws over hem en Isabelle

Isabelle Olivier uit 'Blind Getrouwd' deelde onlangs een opvallende foto op haar Instagramverhaal. Daarop poseerde ze samen met Joren Dumont, uit het vorige seizoen. "Een jaar te laat ingeschreven?", klonk het. In Het Laatste Nieuws onthult Joren nu zelf of er iets moois aan het bloeien tussen hem en Isabelle.

Heel wat 'Blind Getrouwd'-fans zagen meteen een goede match in Joren en Isabelle. “Ik begrijp heel goed dat mensen het goedlachse in ons beiden herkennen”, reageert Joren in Het Laatste Nieuws. “Isabelle is ook een mooie en toffe vrouw. Ze staat op dezelfde manier als ik in het leven. Zoals Will Tura het prachtig zingt: ‘Mooi, het leven is mooi!’”, lacht Joren.

Maar is er ook iets meer aan de hand tussen de twee? “Het klikt zeker tussen ons, maar ik kom ook zeer goed overeen met Fleur, Jolien en Emma”, zegt Joren. “Ik leerde ze kennen op onze reünie en ik kan je verzekeren: het zijn stuk voor stuk ‘schatjes van patatjes’. Ik denk dat Isabelle sowieso even tijd voor zichzelf nodig heeft, want het is een hectisch avontuur. Misschien komen we elkaar nog tegen in het horecaleven. Maar ik ben niet goed in het zetten van de eerste stap. Zonder alcohol is dat bij mij onmogelijk.”

Mopje

Ook Isabelle liet eerder al weten dat ze voorlopig gewoon vrienden zijn. “Die post was als mopje bedoeld, niet met de gedachte dat het iets zou kunnen worden tussen ons. We waren allebei op de horecabeurs aanwezig voor onze jobs en dus bracht ik hem een bezoekje. Meer moet je daar niet achter zoeken”, aldus de blondine in Het Laatste Nieuws.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws