Na hersenbloeding van Carmen: ook Jean-Marie Pfaff deelt slecht nieuws over zijn gezondheid Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na hersenbloeding van Carmen: ook Jean-Marie Pfaff deelt slecht nieuws over zijn gezondheid

Na hersenbloeding van Carmen: ook Jean-Marie Pfaff deelt slecht nieuws over zijn gezondheid

In mei werd Carmen Pfaff getroffen door een hersenbloeding toen ze op het vliegtuig zat richting Mallorca. Gelukkig gaat het steeds beter met haar. Maar in Het Laatste Nieuws onthult Jean-Marie Pfaff nu dat hij ook al enkele jaren sukkelt met zijn gezondheid.

Jean-Marie Pfaff mag op 4 december 70 kaarsjes uitblazen. Maar aan stilzitten denkt hij zeker nog niet. Al moet hij het wel rustiger aan doen. Dat vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

"Ik ben nog altijd graag bezig, al moet ik toegeven dat ik snel in slaap val als ik ‘s avonds weer thuis kom. Dan is mijn pijp uit en moet ik rusten", vertelt de voormalige doelman. Zo werd hij enkele jaren geleden geopereerd aan zijn hart.

Buis naar hart

"Sinds ze vier jaar geleden een buis naar mijn hart hebben gestoken om het bloed goed te laten doorstromen, heb ik niet meer gefietst", aldus Jean-Marie. Toch probeert hij nog in beweging te blijven. "Ik werk wel nog in de tuin, maar ik forceer niets. Ik ga ook nog met plezier naar voetbalmatchen kijken."

En zijn 70ste verjaardag zal hij ook in intieme kring vieren. "Ik organiseer zelf geen feest. Ik ben content met een doos boules de Berlin. Maar de kinderen en kleinkinderen steken een intiem feest in elkaar, met mensen die altijd waardering hebben getoond", aldus Jean-Marie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws