Na gezondheidsproblemen van dochtertje: Nicolas uit 'The Sky is the Limit' heeft heuglijk nieuws over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na gezondheidsproblemen van dochtertje: Nicolas uit 'The Sky is the Limit' heeft heuglijk nieuws over gezinsuitbreiding

Na gezondheidsproblemen van dochtertje: Nicolas uit 'The Sky is the Limit' heeft heuglijk nieuws over gezinsuitbreiding

Anderhalf jaar geleden verwelkomden Nicolas De Bruyn en zijn verloofde Sarah, die nog te zien waren in het vorige seizoen van ‘The Sky is the Limit’, hun dochtertje Elisabeth. Van de komst van de kleine spruit hebben de ouders door haar ernstige gezondheidsproblemen nog niet echt kunnen genieten. Toch heeft het koppel nu de eerste stappen gezet voor een tweede kindje.

In ‘The Sky is the Limit’ konden we zien hoe moeilijk het zwangerschapsparcours van Nicolas en zijn verloofde Sarah was. Hun geluk kon niet op toen Elisabeth, intussen 16 maanden, dankzij ivf geboren werd. Maar al snel kwam de donderslag bij heldere hemel toen hun dochtertje plots zware stuiptrekkingen kreeg. Infantiele spasmen, een zeldzame vorm van epilepsie, klonk het harde verdict.

Gelukkig gaat het intussen de goede richting uit met de kleine meid. “We hebben goede hoop, voorlopig is ze vrij van medicatie”, vertelt Nicolas in Dag Allemaal. Toch zullen de ouders nooit helemaal gerust zijn. Zo zit Elisabeth nog lang niet op het juiste gewicht en zijn haar longen nog niet volledig ontwikkeld. “’t Is ook vervelend dat we nog niet kunnen inschatten in welke mate ze door haar ziekte hersenschade heeft opgelopen”, aldus haar bezorgde papa.

IVF

Hoewel ze hun portie zorgen nu wel hebben gehad, wil het koppel toch nog voor een tweede kindje gaan. Na een DNA-onderzoek bleek de aandoening van Elisabeth namelijk niet erfelijk te zijn. “Daarom hebben Sarah en ik beslist om er nog eens voor te gaan”, maakt Nicolas bekend. “We hebben nu een nieuwe ivf-procedure opgestart. Hopelijk kunnen we snel aankondigen dat Elisabeth een broertje of zusje krijgt”, glundert het ‘The Sky is the Limit’-gezicht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws