Na comeback van Milk Inc.: Regi heeft nieuws dat de fans niet graag zullen horen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na comeback van Milk Inc.: Regi heeft nieuws dat de fans niet graag zullen horen

Na comeback van Milk Inc.: Regi heeft nieuws dat de fans niet graag zullen horen

Luid gejuich twee weken geleden toen Linda Mertens ten tonele verscheen tijdens Regi’s ‘The Return’-show in het Sportpaleis. Intussen kondigde de herenigde Milk Inc. vier nieuwe concerten aan, waarvoor de tickets de deur uitvlogen. Maar helaas is er ook minder goed nieuws voor de fans.

Na het overlijden van haar 2,5 jaar oude dochtertje Lio in 2017 verdween Linda Mertens volledig uit de spotlights, maar na zes jaar is ze helemaal terug. De vier geplande Milk Inc.-shows in het Sportpaleis volgend jaar waren op een mum van tijd uitverkocht. Intussen bekijkt het duo de mogelijkheden voor een vijfde concert. Dat het publiek nog veel meer Linda wil, is bij deze wel duidelijk.

Maar volgens Regi staat er helaas nog niet meteen nieuwe muziek gepland. De Limburgse dj heeft namelijk zijn handen vol met zijn solocarrière, zijn Nederlandstalige repertoire dat nogal hitgevoelig is. “Daar ga ik zeker mee door”, beslist hij in Dag Allemaal. “Met Milk Inc. gaan we heel rustig opbouwen, zonder druk op Linda. Dit was al een hele grote horde. De kans is heel groot dat er volgend jaar nog niks van Milk Inc. uitkomt”, aldus Regi.

Toekomstplannen

Toch zet dit overweldigende succes hem aan het twijfelen. “Alhoewel, nu de reacties zo overweldigend zijn misschien toch een single…”, lacht de producer. Of er nu al meteen nieuwe nummers komen of niet, Linda zal sowieso regelmatig van de partij zijn op de komende optredens van Regi. “En volgend jaar in het Sportpaleis zal ze wellicht nog méér liedjes zingen. Het wordt dus een halve Regi- en een halve Milk Inc.-show. Als dat geen mooie oplossing is”, aldus de dj.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws