"Mooi koppel": Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' en z'n vriend delen prachtig nieuws samen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Mooi koppel": Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' en z'n vriend delen prachtig nieuws samen

"Mooi koppel": Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd' en z'n vriend delen prachtig nieuws samen

In ‘Blind Getrouwd’ heeft hij de ware liefde niet gevonden, maar niet veel later vond Nick Laenen gelukkig wel zijn prins op het witte paard. Vandaag hebben de tortelduifjes trouwens wel heel leuk nieuws samen.

We leerden Nick Laenen in 2020 kennen toen hij in ‘Blind Getrouwd’ in het huwelijksbootje stapte met Christophe Ramont. Hun huwelijk strandde helaas op het einde van het programma. Maar intussen heeft Nick opnieuw de liefde gevonden. De twee hebben samen zelfs al een liefdesnestje gekocht. “Huisje, tuintje, boompje, beestje, ik zie het volledig zitten”, besluit de voormalige ‘Blind Getrouwd’-deelnemer in Het Laatste Nieuws.

Reden genoeg om te vieren dus! Zeker vandaag, want het koppel viert hun tweede jubileum samen. “2 jaar samen met de aller aller aller leukste vent”, schrijft Nick bij een prachtig kiekje met z’n wederhelft in de stad van de liefde. “Proficiat”, “Geniet ervan samen” en “Mooi koppel”, lezen we meteen in de reacties. Ook ‘Blind Getrouwd’-collega’s Candice Martens, Laura Lieckens en Winnie Bogaerts willen de lovebirds feliciteren.

Christophe

“Proficiat, lieverds”, wenst ook Christophe Ramont zijn ex-man toe. Hoewel ze intussen al vier jaar gescheiden zijn, komen de twee heren nog steeds heel erg goed overeen. Vorige maand gingen ze zelfs naar jaarlijkse traditie samen dineren om hun vierde huwelijksverjaardag te vieren. ‘Blind Getrouwd’ schept duidelijk banden voor het leven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws