Moeilijk moment aangebroken voor Hugo Sigal: "Ik kan het niet aanvaarden" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Moeilijk moment aangebroken voor Hugo Sigal: "Ik kan het niet aanvaarden"

Moeilijk moment aangebroken voor Hugo Sigal: "Ik kan het niet aanvaarden"

Vanavond bijt Hugo Sigal de spits af in het gloednieuwe seizoen van ‘Het Huis’ op VRT 1. Daarin vertelt hij openhartig over het verlies van zijn grote liefde Nicole Josy en de zware periode die hij erna heeft gekend. Maar nu is opnieuw een moeilijk moment aangebroken voor de zanger en acteur.

Op 4 november 2022 liet Nicole Josy, die aan alzheimer leed, het leven na een fatale val van de trap. Al bijna een jaar dus moet Hugo Sigal zijn wederhelft missen, iets wat hem - na meer dan 50 jaar samen - uiteraard nog steeds erg zwaar valt. “Ik ben mijn alles kwijt. Ik kan niet aanvaarden dat Nicole weg is, maar ik moet”, klinkt het bij de zanger in ‘Het. Huis’.

Afgelopen weekend, op 21 oktober, zou Nicole bovendien 77 zijn geworden. En op zo’n dag steekt het gemis des te meer de kop op. “Vandaag zou ik niks anders willen doen dan je alleen maar 77 keer zeggen hoeveel ik van je hou”, schrijft Hugo op Instagram bij een foto met zijn grote liefde. “Gelukkige verjaardag, lieve mama.”

Duizend sterren

Gelukkig kan Hugo uit iedere hoek op de nodige steun rekenen. “Dikke knuffel”, “Veel sterkte”, “We missen haar ook nog elke dag”, “Ze blijft in onze harten” en “Duizenden sterren schijnen vandaag nog harder om jouw verjaardag nog meer glans te geven”, steken zijn volgers hem een hart onder de riem.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws