Moeilijk afscheid voor Viktor Verhulst: "Spijtig, maar ik ga alleen verder" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Moeilijk afscheid voor Viktor Verhulst: "Spijtig, maar ik ga alleen verder"

Moeilijk afscheid voor Viktor Verhulst: "Spijtig, maar ik ga alleen verder"

Viktor Verhulst heeft minder goed nieuws te melden. Beste vriend Kobe Ilsen stapt uit het dj-duo Viktor & Kobe. Vijf jaar na de start gaat Gert Verhulsts zoon solo verder.

Vanaf januari wordt Viktor & Kobe gewoon Viktor. Omdat het dj-leven niet meer in de drukke agenda van tv-presentator en papa van Magnus (1,5) Kobe Ilsen paste, besloot hij er de brui aan te geven. Gert Verhulsts zoon zal binnenkort dus alleen achter de draaitafel staan. “Spijtig, maar ik begrijp Kobes keuze” zegt hij in Het Laatste Nieuws. “Het zijn vijf intense jaren geweest, we hebben keihard gewerkt. Maar de goesting om door te gaan als dj is veel te groot, dus ga ik solo verder. En dat ga ik met veel enthousiasme doen.”

“Mijn eerste show is op 13 januari in de Carré, de eerste keer helemaal alleen. Ik heb veel ervaring opgedaan de voorbije jaren, dus ik ga er met genoeg zelfvertrouwen staan”, besluit hij. “We hebben trouwens de boekingen opengezet voor 2024 en meteen kwamen er heel wat binnen. Leuk om te voelen dat er interesse is in mijn solocarrière”, bedenkt Viktor zich. Al zal hij zijn goede maatje toch heel hard missen.

Kink in de kabel?

“Wij waren continu samen op pad, wij vulden elkaar automatisch aan en dat was telkens een gezellige boel”, vertelt Viktor. “Na vijf jaar is die vriendschap nog altijd even sterk”, onderstreept. Er zit dus allesbehalve een kink in de kabel tussen de twee vrienden. “Enkel professioneel stopt het, we blijven beste vrienden. Kobe komt ongetwijfeld eens kijken”, aldus de dj.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws