"Mijn alles": Kelly Pfaff en Sam Gooris komen met groot nieuws in deze lastige periode Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Mijn alles": Kelly Pfaff en Sam Gooris komen met groot nieuws in deze lastige periode

"Mijn alles": Kelly Pfaff en Sam Gooris komen met groot nieuws in deze lastige periode

De Pfaffs hebben allesbehalve de gemakkelijkste periode achter de rug. Met Carmen Pfaff gaat het niet bepaald goed na haar hersenbloeding en de gewelddadige home-invasion waar ze onlangs slachtoffer van werd. Maar nu kan de familie hun zorgen even aan de kant schuiven, want dochter Kelly Pfaff en haar man Sam Gooris hebben iets groots te vieren.

Het wordt ongetwijfeld groot feest in de familie Pfaff, want Kelly en Sam zijn exact 24 jaar geleden getrouwd. “Aan de liefde van mijn leven, mijn luisterend oor, de liefste papa voor onze liefdesbaby’s en de man die ervoor zorgt dat mijn buikspieren dagelijks werken. Ik heb je lief”, pent Kelly enkele prachtige woorden neer voor haar grote liefde. “Gelukkige 24e huwelijksverjaardag, mijn alles.”

Vierde huwelijk

Volgend jaar komt er dus een groot feestjaar aan. Dan vieren Kelly en Sam hun 25-jarige jubileum, en dat ziet het koppel groots. De twee willen niet liever dan naar Hawaï trekken. “Om er nog een keer te trouwen. We zijn al drie keer getrouwd. Volgend jaar zijn we 25 jaar getrouwd. Misschien moeten we dat dan nog eens bevestigen”, dacht Sam er onlangs over in Primo.

Het smoorverliefde koppel trouwde al in Zwitserland, Dworp en Las Vegas. “En het wordt elke keer beter”, glunderde de zanger. “Met Kelly trouwen was de beste beslissing van mijn leven! Kelly en ik, wij zijn vrienden voor het leven. En vriendschap, dat is een belangrijke basis voor een huwelijk. Veel mensen vergeten dat.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws