Miguel Wiels diep geraakt door onverwacht overlijden: "Rust zacht" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Miguel Wiels diep geraakt door onverwacht overlijden: "Rust zacht"

Miguel Wiels diep geraakt door onverwacht overlijden: "Rust zacht"

Afgelopen dinsdag kregen we het droevige nieuws te horen dat Belpop-icoon en ‘Ça plane pour moi’-zanger Lou Deprijck overleden is op 77-jarige leeftijd. Zijn dood kwam voor iedereen onverwacht. Ook Miguel Wiels is aangedaan door dit verlies.

Op dinsdag 19 september is Lou Deprijck gestorven in het Erasmusziekenhuis in Brussel. De zanger werd 77. Zijn overlijden kwam voor iedereen heel onverwacht. “Hij werd getroffen door een onvoorspelbare infectie”, verklaart behandelende arts en goede vriend Yves Van Laethem in Het Laatste Nieuws. “Deze sepsis kwam totaal uit de lucht vallen en heeft niets te maken met zijn recente reizen of zijn algemene gezondheidstoestand.”

Lou Deprijck was vooral bekend voor zijn wereldhits als ‘Kingston Kingston’ en ‘Ça plane pour moi’, maar stond ook aan de wieg van ‘The Magical Flying Thunderbirds’, de bekende covergroep waarin Miguel Wiels samen met Alain Bokken, Philippe Bokken, Pallieter Van Buggenhout en Charles Van Domburg speelde.

Grote meneer

“Uitvinder van ‘The Magical Flying Thunderbirds’. Rust in vrede, Lou”, schrijft Miguel Wiels erg aangedaan bij een foto van de bekende zanger op Instagram. Dit verlies liet duidelijk ook zijn volgers niet onberoerd. “Hij maakte schitterende muziek, rust zacht”, “Een grote meneer” en “Sterkte!”, willen ze kwijt in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws