Metejoor klapt uit de biecht over liefdesbreuk en roddels over Julia Boschman: "Eigen schuld" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Metejoor klapt uit de biecht over liefdesbreuk en roddels over Julia Boschman: "Eigen schuld"

Metejoor klapt uit de biecht over liefdesbreuk en roddels over Julia Boschman: "Eigen schuld"

Metejoor heeft zojuist zijn gloednieuwe single ’Eigen schuld’ uitgebracht. En de tekstsnijdt behoorlijk diep. Als een soort ‘mea culpa’ kaart de populaire zanger zijn liefdesbreuk met Britt en de roddels over zijn vermeende affaire met Julia Boschman van K3 aan.

In april maakte Metejoor, ofwel Joris Van Rossem, bekend dat hij en Britt na vier jaar een punt hadden gezet achter hun relatie. Vandaag komt de zanger met ‘Eigen schuld’. En daarin komt Metejoor met een veelzeggende boodschap. “Sorry Joris, eigen schuld”, zingt hij herhaaldelijk in zijn bloedeerlijke nieuwe song.

“Heb je alles geprobeerd of had je ‘t haar alleen beloofd? Zie je nu pas wat je mist, nu zij er niet meer in gelooft? Je moet er mee leven, je kan haar wel smeken, maar zij heeft genoeg van je flauwekul. Oh, jij hebt al die tijd haar hart maar voor de helft gevuld. Sorry Joris, eigen schuld”, klinkt het neergeslagen in Metejoors breekbaarste song tot nu toe.

Julia

Maar er lijkt tegelijk een andere boodschap in te sluipen. Vorige zomer kwam de zanger namelijk nog in het oog van de storm terecht na talloze geruchten over een zogezegd slippertje met Julia van K3. Hoewel de twee de roddels steevast ontkenden, lijkt Metejoor ze in ‘Eigen schuld’ opnieuw aan te kaarten. Het nummer doet bovendien ook meteen vermoeden dat zijn album ‘Joris’, dat op 29 september uitkomt, zijn meest persoonlijke plaat wordt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws