"Merkwaardige vrouw": Riadh Bahri stelt zijn schattige grootmoeder voor, die net 90 is geworden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Merkwaardige vrouw": Riadh Bahri stelt zijn schattige grootmoeder voor, die net 90 is geworden

"Merkwaardige vrouw": Riadh Bahri stelt zijn schattige grootmoeder voor, die net 90 is geworden

Het was groot feest voor Riadh Bahri en zijn familie gisteren. Zijn liefste oma mocht namelijk 90 kaarsjes uitblazen. Dat maak je niet elke dag mee. Daarom besloot het VRT-nieuwsanker zijn bonneke stevig in de bloemetjes te zetten.

“Bonneke 90, de vrouw van ons leven draaide 90 keer rond de zon”, laat Riadh Bahri weten op Instagram. “Vandaag vieren we deze merkwaardige vrouw. Die altijd klaarstaat voor iemand anders. Een leven in het teken van al wie haar lief heeft. Op naar nog vele fijne momenten samen. Hiep hiep hoera, bonneke”, zet de nieuwslezer zijn oma in de bloemetjes.

Daarbij deelt hij een reeks prachtige en tegelijk hilarische foto’s van de jarige job. Zo zien we bonneke stralen op het strand, met haar trouwe viervoeter en op Riadhs huwelijk. Ze mocht haar kleinzoon zelfs eens vergezellen naar de studio’s van ‘Het Journaal’!

Tien jaar jonger

Een reeks foto’s die duidelijk niemand onberoerd liet. “Heerlijke vrouw”, “Schattig”, “Topper”, “Simply the best”, “Zo’n bonneke heeft iedereen nodig”, “Wat een knappe dame”, “Ik schat haar zeker tien jaar jonger”, “Koester ze maar goed” en “Draag zorg voor haar”, willen Riadhs volgers kwijt in de comments. “Dikke proficiat”, “Drie dikke kussen” en “Hopelijk kunnen jullie nog lang samen genieten”, klinkt het nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws