Mathieu Terryn van Bazart komt plots met verrassing van formaat: "Oh super, proficiat mannen!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Mathieu Terryn van Bazart komt plots met verrassing van formaat: "Oh super, proficiat mannen!"

Mathieu Terryn van Bazart komt plots met verrassing van formaat: "Oh super, proficiat mannen!"

In de aanloop van hun langverwachte Sportpaleisconcert op zaterdag 23 december mogen de mannen van Bazart schitterend nieuws met de wereld delen. Op sociale media zien we de muziekgroep een verrassing van jewelste in ontvangst nemen.

Voor Bazart zijn spannende tijden aangebroken. Niet alleen is de populaire band opnieuw de studio ingedoken om aan nieuwe muziek te werken, over twee maanden spelen ze ook weer de pannen van het dak in het Antwerpse Sportpaleis. Daar roepen ze ook special guests als Pommelien Thijs, Merol en Noordkaap op het podium. Als dat geen spetterend feest wordt!

Maar ook nu heeft Bazart al reden om te vieren. Afgelopen zomer had de groep met de Nederlandse zanger Guusje nog een monsterhit te pakken met ‘Blijf nog even hier’. ‘Zomerhit’ hebben ze er dan uiteindelijk wel niet mee gewonnen, maar het nummer is blijven scoren! Meer nog: “Met heel veel trots mogen we melden dat ‘Blijf Nog Even Hier’ officieel goud heeft gehaald in België. Dankuwel iedereen”, kondigt Mathieu Terryn vol ongeloof aan op Instagram. Ook Guusje zal trouwens van de partij zijn in het Sportpaleis.

Op naar platinum

“Oh, super”, “Epic”, “Proficiat, mannen”, “Meer dan verdiend”, “Kippenvel” en “Dankjewel voor deze mooie en heel belangrijke song”, klinkt het meteen enthousiast in de reacties. “Deze hit is voor mij zelfs 3 keer platinum waard, zo’n vette radiohit”, wil een grote fan er zelfs over kwijt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws