Mathias Vergels doet vreselijke ontboezeming: "Ik kwam thuis vol schrammen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Mathias Vergels doet vreselijke ontboezeming: "Ik kwam thuis vol schrammen"

Mathias Vergels doet vreselijke ontboezeming: "Ik kwam thuis vol schrammen"

Een tijdje geleden deden verontrustende beelden de ronde waarin enkele jongeren in Zelzate een weerloze tiener vernederden en toetakelde. Karen Damen reageerde geschokt op dit zinloze geweld. Maar ze was lang niet de enige. Zo zijn er heel wat BV’s die in het verleden zelf slachtoffer werden van pesterijen.

Zo weet Mathias Vergels (31), die al elf jaar de rol van Lowie Bomans vertolkt in ‘Thuis’, als geen ander hoe het voelt om als jongere gepest te worden. “Ik werd op school gepest door een jongen in mijn klas”, vertelde de acteur een tijdje teug openhartig bij Radio2.

“Hij pestte eigenlijk iemand anders. En toen ik het voor die andere jongen opnam, begon hij mij te treiteren”, vervolgde Mathias. Maar al snel bereikten die pesterijen een hoogtepunt. “Het ging zelfs zo ver dat ik op een dag thuiskwam met blauwe plekken en schrammen”, herinnert hij zich. “Mijn moeder heeft toen uiteindelijk beslist om mij weg te halen van die school”, aldus de acteur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws