Martine Jonckheeres carrière neemt opvallende nieuwe wending: "Zal nog serieus mogen oefenen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Martine Jonckheeres carrière neemt opvallende nieuwe wending: "Zal nog serieus mogen oefenen"

Martine Jonckheeres carrière neemt opvallende nieuwe wending: "Zal nog serieus mogen oefenen"

Op het scherm zagen we Martine Jonckheere (67) na haar ontslag bij ‘Familie’ twee jaar geleden niet meer als actrice opduiken. Maar naast tv zijn er gelukkig genoeg andere mogelijkheden om haar aan het werk te zien. Vrijdagavond kroop Martine namelijk opnieuw op de planken. En deze keer wordt het specialer dan ooit.

Vrijdagavond maakte Martine Jonckheere na 20 jaar haar comeback op de theaterplanken. De voormalige ‘Familie’-actrice schittert naast Koen Crucke in de kerstkomedie ‘Kerst met krukken.’ Daarin spelen de twee een glamoureus showbizzkoppel, van wie hun gezellige kerstdiner met vrienden door allerlei omstandigheden volledig uit de hand loopt. Overspel, misverstanden, een hoogzwangere vrouw, een dronken kerstman, vliegende kalkoenen, noem maar op.

Maar als je denkt dat het daarbij blijft, zit je ernaast. Er is namelijk nog iets bijzonders aan deze voorstelling. Martine maakt in ‘Kerst met krukken’ ook haar zangdebuut, iets wat helemaal buiten haar comfortzone ligt. “Ik kan een beetje zingen, maar ik moet toch even de tenen uitkuisen, want ik sta potverdorie wel naast een operazanger op het podium”, reageert de actrice in HLN Showbits. “Als Koen zijn scheur opentrekt, hoor je mij niet meer”, lacht ze. “Ik doe mijn best, maar het kan misschien nog komisch werken.”

Ramp

Met Koen heeft Martine natuurlijk wel de perfecte leermeester aan haar zijde. “Ik heb eindelijk de kans om met een echte zanger te spelen en hij met een echte actrice”, knipoogt ze. Bovendien hebben de twee al een verleden samen. “15 jaar terug waren we samen te zien in ‘Sterren op de Dansvloer’ (nu ‘Dancing with the Stars, red.). We moesten eens samen dansen. Dat was een ramp. Ik hoop dat dit hier beter wordt”, lacht de actrice. Eén ding is zeker: dat wordt plezier gegarandeerd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws