Marthe, Hanne en Josje van K3: "We hebben nog meer goed nieuws" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Marthe, Hanne en Josje van K3: "We hebben nog meer goed nieuws"

Marthe, Hanne en Josje van K3: "We hebben nog meer goed nieuws"

De ticketverkoop voor 'De 3 Biggetjes' loopt als een trein. Na amper een week tijd waren er al 50.000 tickets verkocht. Nu hebben de meiden van K3 ook goed nieuws te melden voor wie nog geen ticket nog bemachtigen.

Na het enorme succes van de hit-musical in 2003 en 2007 keert 'De 3 Biggetjes' in 2024 terug naar de theaterzalen. En die nieuwe musical is net zoals toen een schot in de roos. Zo gingen er na amper een week 50.000 tickets over de toonbank.

Nu hebben Marthe De Pillecyn, Julia Boschman en Hanne Verbruggen nog meer geweldig nieuws te melden. Zo komen er verschillende extra shows. Dat meldt 'K3highlights', het grootste fanaccount van K3.

Meeknorren

"EXTRA SHOWS! Nog meer goed nieuws uit het sprookjesbos. Met meer dan 100 voorstellingen op de teller zijn er nóg extra shows in België bijgekomen. Gent: 14/02 en 18/02, Hasselt: 4/04, Brugge: 10/04, Antwerpen: 20/5. Komen jullie meeknorren? Bestel je tickets op de3biggetjes.live."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws