Marleen Merckx blaast volgers omver met nieuwe look: "Je ziet er veel jonger uit zo" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Marleen Merckx blaast volgers omver met nieuwe look: "Je ziet er veel jonger uit zo"

Marleen Merckx blaast volgers omver met nieuwe look: "Je ziet er veel jonger uit zo"

In de afgelopen 28 jaar is Marleen Merckx in ‘Thuis’ al verschillende keren van look veranderd. Maar ook nu zou het zomaar eens kunnen dat Simonneke er straks weer helemaal anders uitziet.

Marleen Merckx heeft de afgelopen jaren al verschillende make-overs ondergaan, vooral wat haar kapsel betreft. Zo ruilde ze haar iconische ‘Thuis’-kapsel onlangs nog in voor een kortere coupe. Maar nu zit er opnieuw een drastische verandering aan te komen.

Marleen gaat tegenwoordig met een bril door het leven. Haar sterkte is namelijk van 1,5 naar 2 gegaan, waardoor ze niet meer zonder kan. “Mijn nieuwe bril. Tja…”, schrijft de actrice op Instagram. “Hij komt van Jimmy Fairly. Ik vind hem mooi, maar niet alleen dat! Per verkochte bril gaat er één gedoneerd aan Restoring Vision. Op die manier voorzien zij een bril voor slechtzienden in ontwikkelingslanden.” Het brillenmerk kon zo al maar liefst 1 miljoen brillen doneren.

Jonger

Betekent dat dat Simonne binnenkort ook met een bril in de soap opduikt? De fans zou het in ieder geval niet storen. “Mooi, goed gekozen”, “Prachtig exemplaar”, “Staat je heel goed, Marleen” en “Zo knap”, zijn ze het erover eens in de reacties. “Het maakt jou nog jonger, zeker met die kortere coupe”, merkt iemand zelfs op.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws