Marie Verhulst (28) grijpt in en gooit het roer volledig om: "Ik voel me sterker dan ooit" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Marie Verhulst (28) grijpt in en gooit het roer volledig om: "Ik voel me sterker dan ooit"

Marie Verhulst (28) grijpt in en gooit het roer volledig om: "Ik voel me sterker dan ooit"

Al vier jaar mag Marie Verhulst (28) zich het baasje van Samson noemen, en dat wil ze het liefst nog zo lang mogelijk volhouden. Daarom besloot de jonge actrice in te grijpen en de dingen anders aan te pakken dan voordien.

Marie van Samson zijn, dat houdt meer in dan gewoon wat liedjes zingen. Het vraagt ook een serieuze inspanning, waardoor de dochter van Gert Verhulst sinds kort meer dan ooit in de fitness terug te vinden is. “Alles om liefst dertig optredens van telkens anderhalf uur in amper tien dagen neer te knallen”, besluit de actrice, die er intussen afgetraind uitziet. “Als ik al die kinderen zie roepen en meedansen in het publiek, krijg ik al een gigantische energieboost en smijt ik mezelf automatisch 120%.”

“Maar fysiek blijft zo'n optreden pittig, zeker als het er drie per dag zijn”, bedenkt Marie zich. “Ik ga mezelf niet vergelijken met een topsporter, maar én live zingen én anderhalf uur dansen op een podium lukt niet zonder een goede conditie. Sinds voorbije zomer ben ik daarom heel veel aan het sporten.” De ommekeer kwam er op cruise door Scandinavië in ‘De Verhulstjes’. “Ik had letterlijk spierpijn bij alles wat ik in het begin in de fitness deed”, herinnert Gerts dochter zich.

"Het hoort bij de job"

Maar vijf maanden later huppelt de Studio 100-actrice over het podium alsof het niets is. “Ik voel me fysiek sterker dan enkele maanden geleden, mijn conditie is een pak verbeterd”, zegt ze zelf. “Ik heb geen tijd om dagelijks naar de fitness te gaan, maar intussen heb ik een weg gevonden om sport in mijn planning te laten passen. Automatisch verlies je wat kilo's, maar da's nooit het doel geweest. Ik wil puur aan mijn conditie werken. Dat fysieke aspect hoort ook gewoon bij mijn job, hé”, aldus Marie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws