Margriet Hermans krijgt serieuze klap te verwerken: "Groot verlies" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Margriet Hermans krijgt serieuze klap te verwerken: "Groot verlies"

Margriet Hermans krijgt serieuze klap te verwerken: "Groot verlies"

30 jaar geleden kreeg Margriet Hermans een pracht van een dochter, Celien Hermans. Maar helaas werd de 69-jarige daarvoor met een groot verlies geconfronteerd.

Margriet Hermans was 39 toen ze beviel van Celien. Behoorlijk laat zou je denken. “Ja, dat is zo. Ik was weliswaar al een jaar of drie aan het proberen”, vertelt de zangeres in Humo. Maar in die periode heeft ze helaas een zwangerschapsverlies gehad.

“Om die reden dacht ik: misschien moet ik mijn materiaal wat laten rusten. Ik was erop voorbereid dat ik misschien nooit moeder zou worden”, herinnert Margriet zich. Maar plots stond het geluk wel aan haar zijde en “werd er een wolk van een baby geboren.”

Controversieel

Margriet was trouwens een bewust ongehuwde moeder, iets wat in die tijd niet vanzelfsprekend was. “Ik heb veel tegenkanting gekregen. Politici van het Vlaams Blok liepen te sakkeren: 'Het kan toch niet dat vrouwen kinderen krijgen zonder dat er een man bij betrokken is!’”, weet de zangeres nog. “Maar het belangrijkste voor een kind is dat het welkom is. En in onze familie was iedereen, zonder uitzondering, erg blij met de nieuwe telg”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws