Maartje Van Neygen in het grootste geheim bevallen van tweede kindje: "Wat een mooie naam!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Maartje Van Neygen in het grootste geheim bevallen van tweede kindje: "Wat een mooie naam!"

Maartje Van Neygen in het grootste geheim bevallen van tweede kindje: "Wat een mooie naam!"

Maartje Van Neygen, de dochter van zanger Erik Van Neygen en zangeres Sanne, is zopas bevallen van haar tweede kindje. Dat nieuws maakte Maartje zelf bekend via haar sociale media.

Maartje Van Neygen en haar man Senne Bonnarens hun gezinnetje is opnieuw wat groter geworden. Zo zijn ze de trotse ouders geworden van een dochtertje. Dat laat de zangeres zelf weten via haar Instagrampagina. "Welkom, lieve Ada", staat er te lezen bij een foto waarop we Maartje haar kersverse dochtertje zien vasthouden.

Voor veel mensen kwam de geboorte van haar tweede kindje als een complete verrassing. Zo hebben Maartje en Senne hun zwangerschap al die tijd verborgen gehouden voor de buitenwereld. Dat is ook te merken aan de reacties onder de Instagrampost. "Wow, dat is nog eens een verrassing!", "Wauw, wat een surprise! Dikke proficiat!" en "Oh wat een verrassing. Ik wist niet dat jullie een tweede baby gingen krijgen. Wat een mooie naam!", klinkt het onder meer.

Zusje voor Artie

Maartje en Senne mochten drie jaar geleden al hun eerste kindje verwelkomen. Zo beviel Maartje in oktober 2020 van een zoontje, Artie. Enkele maanden eerder, in januari 2020 gaven Maartje en Senne elkaar het jawoord.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws