Lut Hannes (Angèle) onthult plannen na 'Thuis': "Dit wil ik nu gaan doen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Lut Hannes (Angèle) onthult plannen na 'Thuis': "Dit wil ik nu gaan doen"

Lut Hannes (Angèle) onthult plannen na 'Thuis': "Dit wil ik nu gaan doen"

Na 25 jaar is Lut Hannes (69) op eigen vraag vertrokken bij ‘Thuis’. Omdat haar personage Angèle steeds minder aan bod komt in de soap, besloot de actrice de deur achter zich dicht te trekken. Maar wat is Lut van plan om ná ‘Thuis’ te doen?

Lut Hannes is zelf naar de makers gestapt met de vraag haar personage uit de reeks te schrijven, onder meer omdat Angèle minder en minder in beeld kwam. “Het is te zeggen: ik was vaak te zien op de achtergrond in het café, terwijl andere gezichten belangrijker waren in het verhaal. Dat heeft elke acteur weleens voor”, legt de actrice uit in Het Nieuwsblad. “Maar zoals je weet, was ik een jaar uit de running door kanker (in 2019 keerde ze terug op het scherm, red.). Dan begin je na te denken…”

“Er zijn zoveel zinvolle dingen in het leven waarvoor ik amper tijd had. Ik ben bijna 70: wou ik nog jaren intensief acteren of een andere invulling geven aan mijn leven?”, vraagt Lut zich af. De actrice was de laatste jaren zo bezig met haar job bij ‘Thuis’ dat ze maar weinig tijd meer had voor andere dingen in het leven. “Mijn man is op pensioen en reist graag. Soms ging hij zelfs alleen, nu kan ik meegaan”, klinkt het.

Speeltanden

Maar hoewel ze meer wil gaan reizen met haar man, hoopt de actrice er nog niet volledig de brui aan te moeten geven. Haar zoldertheater ligt sinds corona helaas wel stil. “Geregeld ga ik naar de zolder en mijmer ik over wat er zich daar heeft afgespeeld. Al die optredens, de vele toeschouwers, het harde werk. Ik kan het weer opstarten, maar dat is ook flinke arbeid”, beseft Lut. “Ik hoop alleszins dat het acteren niet stopt. Doe een voorstel, en ik zet er mijn speeltanden in”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws