Lindsay krijgt prachtige verrassing van Christoff voor deze bijzondere gelegenheid Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Lindsay krijgt prachtige verrassing van Christoff voor deze bijzondere gelegenheid

Lindsay krijgt prachtige verrassing van Christoff voor deze bijzondere gelegenheid

Het is een bijzondere dag voor Lindsay en Christoff. Achter haar rug om heeft de zanger dan ook een leuke verrassing geregeld voor zijn zus én manager.

Het is namelijk preview één jaar geleden dat broer en zus met elkaar in zee gingen en Christoff Lindsay zijn nieuwe manager maakte. Dat verdient een bloemetje, dacht de schlagerzanger erover. “Vandaag in de bloemetjes gezet door mijn liefste broer. We vieren vandaag dat we 1 jaar samenwerken”, schrijft Lindsay bij een foto met een prachtig boeket van haar broer.

“Smaakt naar meer”, besluit Christoff manager. Lindsays volgers zijn in ieder geval blij om te zien dat de samenwerking zo vlot verloopt. “Wauw, super”, “Zo lief”, “Het is toch een schat hé, je broer”, “Dat hebben jullie goed gedaan”, “Dat smaakt inderdaad naar meer” en “Topteam”, luidt het in de comments. Maar ook: “Proficiat samen”, “Veel succes nog” en “Schol, op nog een lange samenwerking”.

In eigen handen

Zo zette Christoff zijn voormalige manager, ex-schoonbroer Bert Berteloot, vorig jaar na 22 jaar aan de deur. “Ik heb fantastische jaren beleefd met Bert”, legde de zanger uit in Het Laatste Nieuws. “Maar ik ben 46 geworden en was altijd afhankelijk van anderen. Alles werd voor me geregeld, maar ik heb tegelijk het gevoel dat ik veel gemist heb. Nu wil ik mijn leven in eigen handen nemen”, besloot hij vastberaden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws