Lindsay gelooft haar eigen oren niet en mag heuglijk nieuws delen: "Wat een eer!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Lindsay gelooft haar eigen oren niet en mag heuglijk nieuws delen: "Wat een eer!"

Lindsay gelooft haar eigen oren niet en mag heuglijk nieuws delen: "Wat een eer!"

Lindsay is in de zevende hemel. De populaire schlagerzangers heeft zojuist haar eigen ster gekregen in de ‘Walk of fame’. Een bijzondere mijlpaal waar ze maar al te blij mee is.

Lindsay is met een ster vereeuwigd in de ‘Walk of fame’ aan de ingang van de Trixxo Arena in Hasselt, waar ze al voor de negende keer afzakte om op te treden op het Schlagerfestival. “En nu is er die ster”, glundert ze in Het Belang van Limburg. “Ik ben mega-blij dat ik hier nu tussen de grote sterren mag liggen. Naar het Schlagerfestival kom ik elke keer weer met heel veel plezier. Dit is werkelijk één van de plezantste feesten van het jaar in één van de fijnste steden in ons land. We komen doodgraag naar Hasselt, een geweldige stad met heel veel lekkere restaurantjes. Ik kijk ernaar uit.”

Naast Lindsay kreeg ook Sam Gooris een speciaal plekje in de ‘Walk of fame’. Ook hij reageert in de wolken. “Het Schlagerfestival, waar ik overigens voor de vijfde keer aan ga deelnemen, is voor mij één groot feest. Je komt er collega’s tegen, je kan samen een pintje drinken en een parleeke doen, wat anders niet vaak lukt. En de mensen in de zaal komen echt om te genieten. Een avond lang geen miserie, niks zagen, maar genieten. Puur amusement”, legt hij uit. Een ster is voor de zanger dan ook de kers op de taart: “Ik ben in elk geval heel blij met de ster die we nu krijgen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws