Linde Merckpoel kondigt groot nieuws aan over volgende stap met haar vriend Jef Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Linde Merckpoel kondigt groot nieuws aan over volgende stap met haar vriend Jef

Linde Merckpoel kondigt groot nieuws aan over volgende stap met haar vriend Jef

Linde Merckpoel is al enkele jaren gelukkig samen met haar vriend Jef. Intussen bezegelden ze de liefde met twee schatten van dochters, Cleo (2) en Jackie (8 maanden). Maar nu onthult de radio- en videomaakster meer over de volgende stap in hun relatie: trouwen.

Linde Merckpoel vormde maar liefst tien jaar lang een koppel met ‘De Mol’-presentator Gilles De Coster toen ze eind 2017 uit elkaar gingen. Ondertussen hebben ze allebei opnieuw het geluk gevonden. Linde vond enkele jaren geleden de liefde bij haar vriend Jef. In december 2020 mochten de tortelduifjes hun eerste dochtertje Cleo verwelkomen. In januari 2023 kreeg zij er een zusje, Jackie, bij.

Van trouwen daarentegen is er nog niets in huis gekomen, al zou Linde dat wel willen. “Ik wil best trouwen”, bekent de presentatrice in Dag Allemaal. “Maar ik ben een controlefreak. De onzekerheid dat iemand mij op eender welk moment ten huwelijk kan vragen, zonder dat ik daar controle over heb, vind ik ondraaglijk”, lacht de Studio Brussel-stem.

Huwelijksaanzoek

Daarom heeft ze met Jef afgesproken dat zij hém gaat vragen, zoals goede vriendin en ‘MasterChef’-collega Lynn Van den Broeck op één knie is gegaan voor Mathias Vergels. “Ooit.” Het huwelijksaanzoek zal dus nog niet voor morgen zijn. “Misschien wel, maar voor 't zelfde geld doe ik het pas over dertig jaar”, besluit Linde, die het “supercool” vindt dat Lynn haar wederhelft de vraag stelde. “Het bewijst nog maar eens dat Lynn de coolste ooit is”, aldus de videomaakster.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws