Lesley-Ann Poppe neemt drastische beslissing na misgelopen zoektocht in 'Huizenjagers' Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Lesley-Ann Poppe neemt drastische beslissing na misgelopen zoektocht in 'Huizenjagers'

Lesley-Ann Poppe neemt drastische beslissing na misgelopen zoektocht in 'Huizenjagers'

Lesley-Ann Poppe nam een aan het bekende programma 'Huizenjagers', waarbij vier makelaars opzoek naar naar de ideale woning voor hun klant. Lesley-Ann en haar man zochten een tweede verblijf in Knokke, met serieus was eisen.

Zo hoopte ze een groot appartement te vinden met minstens drie slaapkamers en twee badkamers, het liefst gelegen vlak aan de dijk. Daarbij wou ze ook nog eens een luxe-uitstraling en genoeg ruimte voor haar twee honden. Hoewel de makelaars hun uiterste best gedaan hadden, is er geen één appartement dat Lesley-Ann kon bekoren.

"Ik dacht dat we voor een budget van 1.350.000 euro wel een groot appartement zouden vinden, maar in Knokke heb je voor dat geld enkel kleine appartementen", aldus een teleurgestelde Lesley-Ann. "Mijn kinderen zouden bij wijze van spreken in een kast op een stapelbed moeten slapen. Dat is niet wat ze gewoon zijn."

Voorlopig staakt ze dan ook de zoektocht naar een geschikt pand. "Dan is het volgens mij voordeliger om gewoon naar La Réserve (een luxueus viersterren hotel in het bezit van Marc Coucke, nvdr.) te blijven gaan. Daar wordt de kamer dan ook voor je gepoetst, én er is room service!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws