Leen Dendievel kondigt groot nieuws aan: "Alweer een topprestatie!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Leen Dendievel kondigt groot nieuws aan: "Alweer een topprestatie!"

Leen Dendievel kondigt groot nieuws aan: "Alweer een topprestatie!"

Leen Dendievel komt op sociale media met heuglijk nieuws. Morgen breekt namelijk een belangrijke dag aan voor de voormalige ‘Thuis’-actrice. Vanaf dan ligt haar zesde “kindje” in alle rekken.

Leen Dendievel is al ruim negen jaar samen met Udo Mechels. Vijf jaar geleden stapte het koppel ook in het huwelijksbootje. Maar kindjes zijn er nooit gekomen, én zullen er nooit komen. “Ik word 40 dit jaar en weet nu zeker: ik wil geen kinderen”, besloot de voormalige ‘Thuis’-actrice onlangs op Instagram. Omdat er nog steeds een taboe heerst rond geen kinderen willen, heeft Leen er zelfs een boek over geschreven: ‘De zin van een kind’.

“We krijgen ze allemaal, de vragen. Heb je een lief? Wanneer ga je trouwen? Wanneer komen er kinderen? De tijd tikt. Is dat niet egoïstisch? Zie je niet graag kinderen?”, schreef Leen toen. “Maar nooit wordt de vraag gesteld of je wel kinderen wil. Dit boek is voor ouders die de keuze om kindervrij te blijven willen begrijpen. Voor zij die twijfelen of bevestiging zoeken, voor zij die geen moeder of vader willen of kunnen zijn en op een andere manier moederen en vaderen”, legt de schrijfster uit.

Eerste exemplaar

Op die manier wil ze laten zien “dat jouw leven evenveel waard is en het even goed kan zijn zonder een kind.” Leen heeft de dagen afgeteld tot haar zesde boek op de markt kwam, maar nu is het eindelijk zover. Gisteren hield de schrijfster eindelijk voor het eerst een exemplaar in haar handen. Vanaf morgen is ‘De zin van een kind’ uiteindelijk overal verkrijgbaar. “Dikke dikke proficiat”, “Goed gewerkt”, “Alweer een topprestatie” en “Zeer benieuwd om het te lezen”, klinkt het enthousiast bij Leens volgers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws