Kürt Rogiers in de wolken door mijlpaal van oudste dochter: "Ik zit op de eerste rij om het mee te maken" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kürt Rogiers in de wolken door mijlpaal van oudste dochter: "Ik zit op de eerste rij om het mee te maken"

Kürt Rogiers in de wolken door mijlpaal van oudste dochter: "Ik zit op de eerste rij om het mee te maken"

Kürt Rogiers maakt een moeilijke tijd door. De acteur heeft enkele pittige maanden achter de rug door de gezondheid van zijn ouders, zeker nu zijn mama ook aan ALS lijdt. Maar tegelijk kan de ‘Familie’-acteur zich optrekken aan de mooie toekomst van zijn dochter.

“Ik heb pittige maanden achter de rug. Dat heeft te maken met de gezondheid van mijn ouders”, geeft Kürt Rogiers eerlijk toe in HLN Showbits. “Maar de vakantie heeft soelaas gebracht.” Zo is de acteur nog niet zo lang terug van zijn reis door New York en Washington met zijn vrouw en twee dochters.

De ziekte van zijn mama heeft hem doen inzien nóg meer te genieten van de momenten met zijn gezin, want de tijd gaat snel. Al heeft Kürt daar meestal niet veel problemen mee. “We hebben geluk met onze kinderen, we hebben van elke fase genoten”, glundert de ‘Familie’-acteur. “Toen ze baby’s waren, kinderen, pubers… En nu worden dat jonge vrouwen.” Meer nog, Kürts oudste dochter staat voor een bijzonder moment.

Student in huis

“Mijn oudste dochter gaat verpleegkunde studeren en gaat dus naar de grote stad”, klinkt het bij de trotse papa. “Dat is allemaal heel fijn om mee te maken. Je zit op de eerste rij van een geweldige start van haar leven”, aldus Kürt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws