Kristel Verbeke viert "onwaarschijnlijke" mijlpaal: "Voor altijd dankbaar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kristel Verbeke viert "onwaarschijnlijke" mijlpaal: "Voor altijd dankbaar"

Kristel Verbeke viert "onwaarschijnlijke" mijlpaal: "Voor altijd dankbaar"

Gisteren was een bijzondere dag voor Kristel Verbeke, Karen Damen en Kathleen Aerts. Precies 25 jaar geleden stonden de drie zangeressen voor het eerst samen op een podium. Daar blikt het voormalige zwartharige K3’tje even op terug op Instagram.

“25 jaar geleden zongen we samen ons eerste liedje”, schrijft Kristel Verbeke nostalgisch op Instagram Stories. “Voor altijd dankbaar voor alles wat we samen hebben mogen beleven. Onwaarschijnlijk hoeveel mensen er ooit naar onze shows zijn komen kijken. Merci! Voor altijd een heel speciale plek in mijn hart.”

En dan heeft ze het niet alleen over de originele samenstelling met Kathleen. Ook Josje Huisman zet de voormalige K3-zangeres speciaal in de bloemetjes. “Een nieuwe vibe, een nieuwe samenstelling, maar oh zoveel mooie momenten”, blikt Kristel terug op de jaren met Josje. Ook Hanne, Marthe, Klaasje en Julia worden ten slotte in de kijker gezet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws