Koen Wauters overdondert iedereen plots met prachtig nieuws: "Veel geluk!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen Wauters overdondert iedereen plots met prachtig nieuws: "Veel geluk!"

Koen Wauters overdondert iedereen plots met prachtig nieuws: "Veel geluk!"

Koen Wauters (56) zou begin dit jaar normaal voor de veertiende keer deelnemen aan de Dakar-rally, maar helaas werd hij toen opgelicht waardoor hij en zijn team op het laatste nippertje niet konden deelnemen. Maar de zanger liet de moed niet zakken. Zo heeft hij zopas zijn deelname voor 2024 bevestigd via sociale media.

Koen Wauters was er vorig jaar het hart van in dat hij plots niet meer kon deelnemen aan de Dakar-rally. "We geven niet op, maar dit is een enorm harde klap", klonk het toen. En Koen is inderdaad niet bij de pakken blijven zitten.

Zo laat hij via Instagram weten dat hij zal deelnemen aan de Dakar-rally van 2024. "Op 1 januari 2024 is het zover. Dan nemen we de start van de Africa ECO Race", vertelt hij in een videoboodschap. "We starten in Monaco en nemen de boot in Marseille naar Noord-Marokko. En dan door Marokko, Mauritanië, Senegal richting Lac Rose. Zoals in de good old times. Trip down memory lane, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan", aldus Koen.

Dakarist

"Ik heb er al lang niet meer gereden, en toch is de Dakarist in mij niet dood. Integendeel, it’s alive and kicking. Al onze avonturen kan je volgen op @feryndakarsport en ik hoop natuurlijk dat jullie ons volgen", klinkt het enthousiast. Heel wat fans willen hem alvast succes wensen. "Succes en veel geluk", klinkt het meermaals in de reacties onder de video.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws