Koen Crucke gebroken van verdriet na plots verlies dierbare: "Hij heeft ons verlaten" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen Crucke gebroken van verdriet na plots verlies dierbare: "Hij heeft ons verlaten"

Koen Crucke gebroken van verdriet na plots verlies dierbare: "Hij heeft ons verlaten"

Lou Deprijck, de zanger van de wereldhit van ‘Ça Plane Pour Moi’, is overleden op 77-jarige leeftijd. Zijn plotse overlijden hakt er ook diep in bij veel van zijn (oud-)collega's. Zo is ook Koen Crucke erg aangeslagen door het nieuws.

Belpop-icoon Lou Deprijck, bekend van de wereldhit 'Ça plane pour moi', is overleden. Dat nieuws werd bevestigd door zijn 26-jarige vriendin, Vanessa Vanderkimpen, met wie hij ook graag nog wilde trouwen. Dat zou zijn vierde huwelijk geweest zijn. Maar zover zal het dus helaas nooit komen.

Het nieuws over zijn overlijden slaat niet alleen bij zijn nabestaanden in als een bom, ook de veel mensen uit de muziekwereld reageren erg bedroefd op het trieste nieuws. Onder meer Koen Crucke haalt op Instagram herinneringen op aan de zanger.

Koen Crucke gebroken van verdriet na plots verlies dierbare: "Hij heeft ons verlaten"
Instagram Stories (@koenenco)

Leuke tijd in Thailand

"Weer een monument en tegelijk een levende legende die ons verliet", schrijft hij op zijn Instagramverhaal. "We hadden een paar jaar geleden samen zo een leuke tijd bij jou thuis in Thailand en een mooi optreden. Rust zacht of drink daarboven een goed glaasje cava", klinkt het dan weer in een bericht op zijn Instagrampagina.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws