Kobe Ilsen zet er een punt achter: "Het stopt tussen ons" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kobe Ilsen zet er een punt achter: "Het stopt tussen ons"

Kobe Ilsen zet er een punt achter: "Het stopt tussen ons"

Het moeten geen gemakkelijke tijden zijn voor Kobe Ilsen. Niet alleen lijkt het erop dat zijn relatie met Sara Vermassen op de klippen gelopen zou zijn, ook professioneel heeft de presentator een moeilijke knoop doorgehakt.

Zo heeft Kobe Ilsen besloten uit het dj-duo Viktor & Kobe te stappen. Vijf jaar na de start gaat Viktor Verhulst solo verder. “In één jaar tijd deden Kobe en ik meer dan 110 shows. Dat is om de drie dagen een show en dus een extra job die erbij komt”, zegt Viktor daarover in Het Laatste Nieuws.

Een job teveel dus voor zijn beste vriend, die tussen al zijn tv- en radiowerk ook nog eens papa is van zijn 1,5 jaar oude zoontje Magnus. “Ik vind dat je het vaderschap ter harte moet nemen”, zei Kobe recent nog over zijn gezin. “Maar het is heftig. Als dj slaap je gemiddeld twee nachten per week niet.” Daarom trok de dj zich in alle stilte terug.

Intense jaren

“Spijtig, maar ik begrijp Kobes keuze”, aldus Viktor. “Het zijn vijf intense jaren geweest, we hebben keihard gewerkt aan ons project. Maar de goesting om door te gaan als dj is veel te groot, dus ga ik solo verder. Enkel professioneel stopt het, we blijven beste vrienden.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws