Kobe Ilsen openhartig over zoontje Magnus: "Ik heb wat recht te zetten" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kobe Ilsen openhartig over zoontje Magnus: "Ik heb wat recht te zetten"

Kobe Ilsen openhartig over zoontje Magnus: "Ik heb wat recht te zetten"

Kobe Ilsen heeft een erg drukke periode achter de rug. Zo vormt hij het dj-duo met Viktor Verhulst en is er ook nog radio- en tv-werk. Hij heeft het naar eigen zeggen wat onderschat.

Daarom wil Kobe nu extra veel tijd maken voor zijn zoontje Magnus. "Ik vind dat je het vaderschap ter harte moet nemen. Ik wil dat echt góed doen. Daarom dat ik me nu veel meer op mijn kind wil focussen", vertelt Kobe in Primo. "Dat had ik misschien wat onderschat, de zorg voor Magnus in combinatie met al mijn professionele opdrachten. Ik geef gerust toe dat het een uitdaging is en blijft."

"Magnus is een geweldig ventje. Het voelt heerlijk om hem dicht bij mij te hebben. Wanneer hij ’s morgens nog even mee in bed komt liggen... Zulke momenten koester ik. Nu meer dan ooit. Ik wil één en ander rechtzetten, zie je. Ook wat mijn vrienden en familie betreft. Te veel verjaardagsfeestjes heb ik aan mij moeten laten voorbijgaan", klinkt het nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws